Wittebrug heeft het voorrecht om samen te werken met de gedreven fysiotherapeut en ondernemer, Ruud Bergenhenegouwen, van Vital Firm.
Zijn toewijding aan het vak, gecombineerd met zijn snelle en professionele handelen, help Wittebrug en haar medewerkers dagdagelijks haar doelen te bereiken.

Ruud zijn vermogen om op maat gemaakte behandelplannen te ontwikkelen, gericht op het herstel van de Wittebrug medewerker waarbij er rekening gehouden wordt met de zwaardere fysieke omstandigheden in de werkplaatsen van de Automotive branche is uniek.

De resultaten die we hebben gezien bij onze medewerkers die behandeling hebben gezocht bij Vital Firm zijn ronduit indrukwekkend en mede daardoor is het verzuimpercentage binnen de organisatie met ruim 20% afgenomen.

Wittebrug gelooft in het belang van het welzijn van haar medewerkers, met in het bijzonder degenen die fysiek zwaardere arbeid verrichten.

Daarom raden wij organisaties met vergelijkbare behoeften ten zeerste aan om samen te werken met Vital Firm.

De op maat gemaakte benadering, de proactieve aanpak en de effectiviteit van de behandelingen dragen niet alleen bij aan het herstel van individuele medewerkers, maar bevorderen ook een gezonde werkomgeving.

Ruud Bergenhenegouwen en zijn team begrijpen de unieke uitdagingen waarmee organisaties te maken hebben als het gaat om fysieke gezondheid en welzijn op de werkplek. Hun expertise in het begeleiden van werknemers met fysieke eisen is uitstekend