Onze missie

Vital Firm is gepassioneerd over het bevorderen van de gezondheid en vitaliteit van zowel jouw medewerkers als de organisatie in het geheel. Samen streven we naar een gezondere, gelukkigere, en succesvollere toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen uw doelen op het gebied van medewerkersgezondheid en organisatievitaliteit te bereiken. Samen bouwen we aan een gezondere en sterkere toekomst voor jouw bedrijf.

Statistieken

0 %
van de werknemers verzuimt
0%
minder ziekteverzuim door PMO's
0
ROI per geïnvesteerde euro in ziektepreventie

Let's work together

We generate results for our customers

0
Years of experience
0M
Generated profit
0K
Converted users
0%
Sales increase

Ziekteverzuim

In 2019 verzuimde bijna 47% van de werknemers. Ongeveer een kwart van het ziekteverzuim is gerelateerd aan het werk, en psychische aandoeningen vormen een groeiend deel van het ziekteverzuim. Het ziekteverzuim in Nederland ligt boven het EU-gemiddelde, en werk gerelateerd verzuim kostte Nederland 6,1 miljard euro (RIVM en Volksgezondheid en Zorg, 2020).

Return on investment

Diverse onderzoeken hebben aangetoond dat elke geïnvesteerde euro in gezondheidsbevordering en welzijnsprogramma's een rendement kan opleveren dat ergens tussen de €2 en €6 ligt. Een studie gepubliceerd in het British Journal of Sports Medicine vond bijvoorbeeld een gemiddelde ROI van €2,71 per geïnvesteerde euro in gezondheids- bevorderingsprogramma's. Ook rapporteerde de World Health Organization (WHO) dat bedrijven in Europa een gemiddelde ROI van €2,50 behaalden voor elke euro die ze investeerden in gezondheidsbevordering en ziektepreventie.

Ontdek de impact op jouw organisatie

Statistieken liegen niet. Onze Vitaliteitsprogramma's leveren bewezen resultaten die de gezondheid en productiviteit van werknemers verhogen. Ben je klaar om de cijfers in jouw voordeel te laten werken? Bekijk de successen die we hebben geboekt en zie hoe ons programma ook jouw organisatie kan transformeren. Neem nu actie en vraag een gepersonaliseerde rapportage aan voor jouw bedrijf!

Onze werkwijzen zelf ervaren?