Na de verhuizing van MacArtney Benelux van Hoogvliet naar Maassluis kwamen wij in gesprek met Ruud over verschillende ideeën voor ons nieuwe pand. Bij Macartney is het streven zo effectief mogelijk te werk gaan, waarmee het personeel zoveel mogelijk klachten vrij blijft. Waar klachten ontstaan, moeten deze z.s.m verholpen worden.

Eén van die ideeën was i.p.v. de collega’s naar Ruud te laten gaan, Ruud naar de collega’s te laten komen. Dit zou op die manier heel veel tijd schelen en de drempel om “helemaal naar de Fysio” te moeten gaan, lager maken.

Veel collega’s bleven met klachten lopen, ook ongemerkt. “Het zal wel vanzelf een keertje overgaan”. Hierdoor voelt men zich toch minder lekker en kan men niet optimaal functioneren.

Dit idee is inmiddels werkelijkheid geworden en met heel groot succes. Na een klein aantal behandelingen staan de werknemers weer fit en klachtenvrij op de werkvloer, zonder afwezig te hoeven te zijn of zich ziek te melden.

Ruud is een kundig fysiotherapeut, iemand die zijn vak serieus neemt en weet waar hij over praat. Wij zijn ontzettend dankbaar dat onze werkgever Ron Voerman en Ruud deze samenwerking zijn aangegaan en ons de luxe geven hier, op locatie, behandeld te kunnen worden.